Vítám Tě mezi námi a hned na úvod jsi napsal velmi pěknou básničku.
Každý jsme ,,jiný"-jedineční. Lidé za Tvé utrpení nestojí a pokud to bude možné, dívej se na svůj Život z jiného úhlu. A hlavně-měj se rád. Potom je vše snažší.
12.03.2024 23:02:48 | Jarunka
Všichni se nějak lišíme, tím jsme jedineční, někdy ale odlišnost přináší do života problémy a to je smutný. Jen omezení lidé ubližují druhým... bohužel děje se to stále častěji a to je znepokojivý.
12.03.2024 21:13:28 | cappuccinogirl
každý jsme "jiný"... možná to někdy není lehké, ale - člověk nedostane, co si sám nedá;) moc pěkně napsáno*
12.03.2024 20:55:04 | Sonador