Stojím na peróně
smutně
vlak mi ujel
nikdo nezamával
průvodčí nezapískal
jen výpravčí se mi směje
ujel mi vlak jménem Život
a já zůstala bez naděje
Lepší zůstat na hezkém nádražíčku, než skončit ve smradlavým dobytčáku.
21.03.2024 14:15:20 | Jan Kacíř
Udělá kolečko a zase se vrátí, uvidíš;-)
14.03.2024 21:40:33 | Žluťák