Kytičku když neseš ženě
tak se tváří pohoršeně
výslech bude následovat
průšvih tím chceš asi schovat
Hned ti vyčte všechny chyby
také připomene sliby
dobrý skutek chyba byla
manželku moc potrápila
Květy jako překvapení
dobrý nápad vážně není
pokud nenosíš je stále
nepřijdeš si k žádné v chvále
Přesně tohle dřív dělával můj chlap, když chtěl zamaskovat průšvih nebo se omluvit a vůbec nechápal, že z těch kytek pak nemám žádnou radost. Změnil se, teď mi občas koupí jen tak čokošku a i tu kytku :)
15.03.2024 19:17:42 | paradoxy
To je úžasné:)
15.03.2024 17:00:31 | Mersi