V poutě přátelství se síla skrývá,
jako strom pevný, co věky stojí
Spojení duší, co nikdy neomrzí,
v srdci každém plamen hoří
Přátelství je jako květina kvetoucí,
krása, co všem okolo svítí
V náručí přátel najdeme klid,
v jejích očích odraz věčné síly se nachází
Pouto přátelství nezná hranic,
ani čas, ani vzdálenost
V srdcích navždy zůstane,
jako věrný průvodce životní
Sdílení radosti, společné trosky,
všímáme si malých radostí života
V poutě přátelství nalézáme sílu,
jako nejkrásnější poklad skrytý
Přátelství jako světlo v temnotě,
jako zářivá hvězda na obloze
V našich srdcích věčně zůstane,
pouto pevné, co nás spojuje