umírám říkám si,
jenže mládnu
od bažanta k berlím
nepolevím
jen ty oči se nikdy nezmění...
vrásky a kolemjdoucí mají dnu
co retrospektivou vyléčím
v okamžiku
malý a trošku blázen
stárnu jako každý
co mládne okamžikem zrozenní
obul botičky mladšího jáctví
mačkali ale už netlačí
bude to snad lepší, nebo jinadší
narostou jim křídla z jídla
pak mě přebalí, pohoupou
a zestárnu v zavinovačce
s mlíkem po bradě se deroucím
které vlastně mi bere šťávu
prstíčky, nožičky
když umírám in utero...
...to je fakt divný...ale aspoň se snažíš o trošku absurdního humoru...;-) na rozdíl od té knížky...ta je jen divná.
18.03.2024 18:15:49 | Marten