Anotace: Věnováno mkince - jsi úžasná! (Po několika letech rýmuji, tak snad to nebude trapas) :-))
Tohle už není tvoje!
Řekl mi AI Bůh
Hrabal jsem do včelího roje
- všechny štípance mám na dluh.
Kdysi jsem byl moudrý stařec
radil všem, jak mají žít.
Teď ale třicítka zapíchla svůj bodec
a byť usilovně přemýšlím
moc nevím, kudy jít.
Asi mám trans-mozek
jenž neví, kdo vlastně je...
Jednou včela, jindy mezek
potřetí tak nějak oboje.
Koukám na nebe, sleduji Orion
je to ramenáč a velkej frajer
jednou chci být jako on.
Jenže...úder mi teď vrací úder.
Mkinka moc děkuje,jsi zlatý a hodný.mkinka je šťastná za básničku.
17.03.2024 08:28:59 | mkinka
Promiň, že není úplně cílená...uvědomuji si to a příště se polepším :-)
17.03.2024 12:25:00 | GiovaniDaVinci