Život
Světem letíc jako světlo
Osudem políbená pravdu ti to vmetlo
Nad věcí vždy povznesena
Ohněm i láskou nyní unesena
Stačil pohled jediný
Byl nejkrásnější z dědiny
Uběhlo již dvacet let
Žel děti, musela jsi oželet
Koupili jste spolu zvíře
Každé ráno, pozoruješ ho v jeho díře
Náhrada to miminka
Ze ženy stala se zvířecí maminka
Důchodu se snad dočkáme
Kdy to bude časem ještě poznáme
Žít za této naší vlády
Častěji jsou všichni bez nálady
Co nás ještě čeká a nemine
Raději nemyslet a netušit jémine.
Přečteno 125x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Chane, Paulín, Psavec
Komentáře (0)