Anotace: ....
všichni jsme zřejmou částí celku
jen každý z nás
je jiný dílek
však chaos mysli, z nedodělků
nám brání vidět
stejné cíle
každý má svoje, inkognito
burácí z chrámu
slova, věty
kde v jednom prase, hledá žito
to v druhém život
plodí květy
***
nikdo z nás neví, k čemu je to
dobrota srdce
roste z lásky
prase jež chcípne pro koryto
na čele bytí
tvoří vrásky