Snad konečně už vidím,
jak moc to smysl postrádá.
Až za sebe se stydím,
co dávám, a ty nedáváš
Jak nožem v živé ráně
zas každým slovem otáčíš,
já pochopila právě,
že milovat jen nestačí
Lexi takovýhle uvědomění po ránu... ach jo, život je někdy hodně bolavej:-(
Napsala jsi to skvěle.
21.03.2024 10:30:32 | cappuccinogirl