Anotace: ***
Měsíc ten stříbroprstý pianista
stacata drnká o měděné vlasy Múz
tam nad jezy
co hučí tesknou písní, bláznivé bosonohé Viktorky.
Tam čekám s obnaženou lící
na tvé doteky
těch jemných ušlechtilých rukou,
co bubnují stupnice do kůže mých zad,
bez hlesu nad strunou Stříbrnicí,
když sama
v hloubce duše dlící
s plamínky svíc v očích,
touhou topím se dál
v zrcadech světů
zřící
a nikdo,
nebude tě více mít už rád!
a najednou se vždy někdo objeví
22.03.2024 08:27:27 | jort1
Vílenko milá malá a mořská k tomu - naprosto krásně napsáno :-)*
Také úchvatný výběr skladby/interpreta ;-)
21.03.2024 22:34:35 | Ondra