Asi anděl
Uléhám na postel
únava sílí,
oči těžknou
v danou to chvíli.
Upadám hluboko
snad na dno propasti,
klika cvakne...
Kdo chce být součástí?
Nevnímám, nerušit
padám níž a níže,
sirky už vypadly
z víček závaží tíže.
Ráno mám dotaz.
Kdo rušil mou propast?
Nikdo nic neví,
jen na mě hledí.
Tak asi anděl
ten co mne sváděl,
střihl si nůžky,
vystrčil růžky.
Ten anděl už začíná být podezřelý. Tak kousek mé starší dávám.;-)ST
*************
Když tě kreslím, ty si ještě malá,
Na hlavě máš blankytného páva,
Na ruce ti plaše sedí motýl,
Na peřině bílý anděl spává.
Já jsem tvůj anděl, já jsem on,
Každou noc chodím budit zvon,
Ty jsi ta malá princezna,
Co kreslí růže do okna.
Já jsem tvůj anděl, já jsem on.
22.03.2024 10:46:42 | Tomcat
Jestli ty o těch andělích moc nepřemýšlíš, Marťo, že se ti o nich tak často zdá...:-)
22.03.2024 08:26:14 | Žluťák