Nejdřív jen seděl na židli
v obyčejném saku a košili
beze jména a bez tvaru
jak všichni v auditoriu
Pak stál tam a jako by čněl
uprostřed jemných dívčích těl
když ladnými tahy zápěstí
rozechvíval v nás tóny radostí
a náhle ¬ snad i zázrakem –
sám sebou stal se souzvukem
lhostejno kdo z nás vrásky měl
hudbou v tu chvíli rozkrásněl
Úplně vidím ty rozvláčné tahy magickou hůlkou
Tipuji a rád
Marty Kudlák
24.04.2024 07:55:47 | kudlankaW