Tolik hezkých "bylo",
teď však do dnů nasněžilo.
Jen vzpomínky dál v mysli kvetou
jak kosmický prach za kometou,
co se snesl na oční víčka.
Minulost, to jsou barevná sklíčka.
Prohlížím je jak fotky veselé,
i když loučení bolí, ne, že ne.
a ještě bude...
28.03.2024 11:36:17 | enigman
Loučení, to je opravdu bolestné. ST.
22.03.2024 20:58:31 | Paulín
Loučení bolí, máš pravdu, děkuji za básničku.
22.03.2024 12:37:12 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?