Anotace: ....
jedli jste vtipnou kaši?
umíte dobře vázat?
…by verše k sobě padly, přece…
chtěl bych se vás jen tázat
kdo z vás by byl tak laskav a
naučit mě svedl
psát básně, že by každý
z nich na prdel si sedl
má trpělivost s vírou
však zdráhá se už věřit
že najdu dobrou duši
které se mohu svěřit
mé verše jsou jak tíha
co na hrudi mi leží
jsou stíny v mojí hlavě a
film co stále běží
život, jak pes mě honí
má kolem huby pěnu
už dohání mě...
ječím...
a přede mnou - mám stěnu
...znáš to...takový veselý a vtipný básně jsou ´dycky "vo lásce"...takže to chce nějakou veselou vtipnou...;-)..múzu...ta tě vyučí...
23.03.2024 13:35:13 | Marten
Teda kam ty by ses ještě chtěl psavě posunout, to nevim... Čendo - naučím, nebo spíš připomenu - ti fofrem něco jinýho! Že - Čenda Pekař je JEN JEDEN!!!
Co nejpříjemnější den ti přeju:-)**
23.03.2024 13:07:15 | cappuccinogirl
To spíš ty bys mohl učit, Čendo;-)
Pěkná hravá básnička.
23.03.2024 09:28:06 | Žluťák