Nemá smysl klít
Možná jen za prst tě vezmu,
až budeš chtít odejít,
prosit je jak plout na lodi bláznů,
vždyť nemá smysl ani klít.
Možná jen zašeptám tvý jméno,
které na odchodu uslyšíš sotva,
co cítím zůstane nevyřčeno,
z pout zbude jen přeťatá kotva.
Možná jen za zavřenými dveřmi
schovám do opuštěných dlaní pláč,
v duši mi při tvém odchodu zahřmí,
za všechno hezké poděkuju,
není se zlobit nač.
Přečteno 119x
Tipy 22
Poslední tipující: enigman, Jan Kacíř, Ďábel sám, Chane, Paulín, Tomcat, Anfádis, Ondra, jort1, Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)