Byl jsem před mnoha léty zdejší nejmenovanou autorkou (úsměv) označován za autora tzv. “Civilní poezie”
Tvé dílko mi ji evokuje.
I tak věnuji tip
Marty Kudlák
24.04.2024 07:54:04 | kudlankaW
Nerozlišuji poezii na civilní a jinou, jsem jenom hrozně ráda, že jsem to mohla napsat :)
24.04.2024 17:42:25 | Rainy