Anotace: ....
ohluchnout z ticha, je horší než samota
vědomě klamaný, abych se bál
prožil jsem mnohé, v zákrutech života
za každým ohybem, překvapen stál
do noci temné, vlče, když zavyje
k luně se upíná z posledních sil
šaškovský kostým, život mi ušije
na nose nos, mi červený zbyl