Ze stop ve sněhu
přešel jsem mezi květy
z rozčílení na něhu,
asi je to mými léty.
Když život kouše
a svět se zdá být zlý
jsem podoben mouše
co na hovně dlí.
Léta se však mění
a situace taky
slunce stejně vychází
za šedými mraky.
Dnes jsem pochopil
že ten chlad si vytvářím
že život je a byl
o pohledu z nesnází.