V duhové kapse schovaná
do lidí dávno už vepsaná
jablkem z ráje,
chce být zas pod třešní zlíbaná
v pohádce máje.
Vždyť není třeba silných řečí,
ale rozmluva očí
zamilovaných stačí,
řeknou si vše beze slov.
Intonace hravých prstů
propletenec žhavých retů,
láska v srdcích spojila je
v třešňové pohádce máje.