Večer jako jiný,
sedm piv, dva giny
V mozku plíseň, rez,
doma chcípl pes
Půlnoc bila málem,
vítr skučel žalem
Vše mi bylo fuk
A v tom zvonku zvuk!
Stála tam jen v kápi,
že mě dneska lapí
Hned po domě chlad
plížil se jak had
Sláva, pojď už dále,
sám tu žiju stále
Dáme spolu gin,
zapijem ten čin
Překvapeně vzhlédla
zjevně ven ze sedla:
Necítím tvůj strach,
víš, že já jsem vrah?!
Rozpaky hoď někam,
už tě dlouho čekám...
Našla v ginu slast,
netušila past
Došlo na něžnosti
Když jsem hladil kosti
jí se chtělo spát
Lhal jsem: mám tě rád
Vyhrnul jsem kápi
dělal to co chlapi,
když maj na to chuť
Teď mě teda suď!
Po třech číslech bledý
ještě naposledy
ojebal jsem smrt
Řvala: Ty jsi zmrd!
V mžiku zdrhla bosa,
v rohu zbyla kosa
Venku dýní svit
hlásí: Je čas žít