Veselé Velikonoce,
spoustu proutí v potoce.
Kluci už jsou natěšení,
holky vajíčka vybarvují.
Bude radost, válka
i hravost.
Jen ať všichni vědí to,
že u nás tady takové zvyky jsou,
kluci s pomlázkou
a holky s šibalským úsměvem,
rády jim nalejou.