Jeden děda z Police
nese v koši kraslice
vyšlehal, pak líbal
je to starý šibal
chytrý děda z Police
Jedna babka z Hatí
dědův plán hned zhatí
pomlázku schovala
kraslici nedala
zlá je babka z Hatí
koledníček z poličky
rád sbírá pentličky
doma dělá beránka
jinak si to odskáká
od přísné paní z poličky
31.03.2024 09:10:36 | J's ..
Jsou parádní.
Pěkné svátky!
30.03.2024 11:46:44 | Žluťák