Sen
Anotace: Pokud má někdo pocit že tuto báseň už četl tak ano ale toto je finální verze....upravil jsem ji tak aby dle mého měla smysl....Původní se mi nelíbila:)
Dvě osamělá srdce bloudící krajinou
Každý svou vnitřní pustinou
Žijeme tolik let vedle sebe
Dříve snesl by jeden pro druhého modré z nebe
Dnes na pokraji velké války
Vidíme své duše z velké dálky
Život jako kaviár
Už mnoho let osud s tebou hraje biliár
Stal jsi se jednou z mnoha koulí
Přistihls ji s další a oba skončili jste s velkou boulí
Dnes oba u rozvodového stání
Takový je život prostě konec klání.
Přečteno 86x
Tipy 7
Poslední tipující: Paulín, J's .., Psavec, martinaV, mkinka
Komentáře (0)