Anotace: ....
možná je bytí pouhý zkrat
v rozvodné skříni vedle vrat
k obydlí, v kterém tvůrce žil
je zpátky...
z těch dávných dob
pán mocných sil
kdy svět pro nás on vytvořil
své hrádky...
možná,…
ach možná je to tak
za bouře stoupá ze dna vrak
na ráhnu tělo visící
nápis na triku, znějící
stále jsem hledal radu jen
jak sundat břímě z mých ramen
s příchodem jitra skončil sen…
tak krátký…
krátce i já jsem tady byl
možná jsem něco pochopil
možná, že něco, možná nic
život je volbou z jeho skic
tak vratký...