V myšlenkách všichni zůstáváme sami
svět není přívětivé místo
stále doufáme a děláme si plány
hledáme alespoň pár jistot.
Smutek nás dohání k šílenství v mysli
to se pak zobrazí na těle
nikdo nic lepšího už nevymyslí
než mít všechno u prdele.
...mám rád citát "umění žít spočívá v tom, správně se rozhodnout, na co se vysrat"...;-) škoda že jsem tohle nevymyslel...ale někdy to tak je...
03.04.2024 19:16:29 | Marten