Ptáci už zpívaj písně o jaru
a já tu sedím s lahví na baru
křivky má krásné, jen pohladit
do ruky pásne a je v ní klid.
Bez ní je život dost na hovno,
že jo má křehká královno
věci se zjeví jaké jsou
bez přičinění i zůstanou.
S tebou však život je jiný
zmizely z obzorů splíny
výřečnost mi náhle nechybí
jsem krásný a bez chyby.
Rána jsou ovšem trochu zlá
ten kdo tě hladí ten to zná
žaludek bývá jak na vodě
objímám mísu na záchodě.
Nenech si chlapče namluvit,
že v láhvi vodky najdeš klid
po klidu přijde zas těžký den
v práci ti řeknou jste vyhozen!
Žena ti dá kufry za dveře
a to jen kvůli té nevěře
která je chladná s obsahem
co lačně jde dovnitř a těžce ven.