Kam jen se podívat, kde smutek není. Kde Je krása a pochopení.
Najdeš vždy lásku, tam kde ji nečekáš.Sám v sobě ji nosíš, tak proč utíkáš.
...jiná láska není spolehlivější...než mít se rád..;-) škoda že to není snadnější..
04.04.2024 17:15:26 | Marten
Pár řádků a tolik moudrosti i vnitřní vyrovnanosti.
04.04.2024 11:53:31 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?