Začínají se mi slívat dny,
v monotónním běhu času
všechny skoro stejně voní,
ale nemám z toho strach,
nebojím se, že to nepřejde.
Znovu přijdou nějaké testy,
zvolím si neobvyklý oběd,
lidé se budou střídat jako
ti sedící v nádražní čekárně,
a někteří odejdou napořád.
Leden vzal dávno za své,
zítra bude prvního března,
a vím, že všechno bude jiné,
jaro se blíží každým dnem,
jenže já jsem pořád únorová.
A netěším se, až se mi zase
na rok schová můj měsíc,
dokud tu je, tak se ho držím,
a vůbec se ho nechci pouštět,
jsem zase jednou (jako) malá.