Ve stínu vzpomínek dívčí srdce mlčí,
slzy času neuvěřitelně rychle letí
Proměny s klidu do neklidu prožívám,
jiskra v očích nikdy neuhasne
Nitkou osudu a snu se proplétá,
vzpomínky sladké jako medové růže visí
Hledání v propasti času mezi prsty uniká,
dívčí srdce se nikdy nevzdá
V dívčím srdci slunce září,
vzpomínky jako hvězdy jasné stárnou
Tam, kde první láska kvete,
tam, kde sny a realita splývají dohromady
Vzpomínám na sladké úsměvy,
na tajemné pohledy plné touhy
V dívčím srdci minulost žije,
jak motýl v letním vánku tančí
Vzpomínky jsou jako květiny,
něžné a krásné, ale i křehké
Někdy sladké, někdy hořké,
ale vždy nás v srdci provázejí