Kdybych byla žila,
v 50. letech 20. století,
v daleké Americe,
byla bych beatnikem.
Nosila směšné šaty,
recitovala a zpívala,
nadávala společnosti,
neuznávala hodnoty.
Vybourala bych po
experimentu s drogami,
při nekonvenční jízdě,
velmi rychlým vozem.
Nezbyla by po mě
žádná vlastní rodina,
jen sešrotovaná kára,
s jazzovým rádiem.
Zajímavý námět i styl psaní. Já osobně bych v USA v padesátkách žít nechtěl, Viděli nepřítele na každém rohu, viz McCarthismus.
12.04.2024 13:27:09 | Admirál
Možná že ta kára byla i vohořelá... To se při rychlý jízdě stává...
12.04.2024 01:27:56 | Robin Marnolli
museli jsme se tam potkat...vraků s jazzovým rádiem jsem vyrobil asi sto :D
10.04.2024 23:57:47 | zase já