chemie
už druhý den nebo pátý?
nějak nevím, absťák stále pálí
říkali, že to nezvládnu
říkali
že jsem asi nemocná
a to věděli i bez teploměru
není další dávka kouzelná?
cože ty už nechceš recept?
víš, že to ale nedáš?
třeba ten serotonin prostě nemáš...
třeba na TO prostě nemáš...
pokrčí rameny
a já odcházím
od té doby počítám dny
sorry ale aspoň na mé osmnáctiny
to chci být já
strčte si ty vaše umělé barvy
někam
!
Přečteno 109x
Tipy 8
Poslední tipující: Gaspi03, Hadrák, Anfádis, Psavec, mkinka, zase já
Komentáře (2)
Komentujících (2)