pLEVEL
Lidé jsou jako květiny, rozmanité,
někdo řekl že ty jsi plevel, zda se mi to dosti neurčité.
Přívlastky a označení, vymysleli jsme si sami.
Věřím v to, že jak plevel, tak rostou i oni.
Bohužel, i tahle krása zůstane někdy nohám k ušlapání.
Pečujme o všechny druhy, barevnosti a styly.
Pro každého z nás, může být, i jiný, milý. ♥️
Přečteno 127x
Tipy 10
Poslední tipující: Marťas9, Kan, Ondra, jort1, Psavec, cappuccinogirl, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)