Kočárky před sebou strká pár biomatek
je sobota jaro - už včera ustal zmatek
spatříme hloučky třicátníků mamánků
rodiny chybí zcela - grós pro selanku
Být dnes singl je prý pro mladé výhodnější
mnohý má úžer tak neprosí o chléb vezdejší
singl si nese jen díl svého úvěru
potud má jeden ve druhého důvěru
Na hrbu těžké jho dvouciferné inflace
pro množství úvěrů přechod z práce do práce
Spoření do slamníku nemá však význam
životní úspory totiž pozře tryzna!