Sedím si sedím
Sama u počítače
Na monitor hledím
Hledám nové hráče
Ticho jen hodiny ruší
nikdo tam venku netuší
jak těžké je být sám
život si plyne
tempem šíleným
kdo jenom napraví
smutek mi na líci
když život toulavý
zůstal ve lžíci
plné slz….
[:U kompíku svého sedíš sama jen:]
sedíš u kompíku, u kompíku,
pokoj je mdlým svitem ozářen.
[:Na monitor nyní dlouze hledíš zas:],
hledíš na monitor, na monitor,
v naději, že kdos se ozve v ráz.
[:Po večerech, kdy se ještě nechce spát:],
hledáš kdesi v dáli, kdesi v dáli
parťáka, co zahraje si rád.
[:Tajně doufáš, že snad jednou přijde den:]
kdy se objeví On, objeví On,
co jenom s tebou chce hrát si jen...
25.05.2024 14:55:56 | Kozoroh 1
výstižné :o)
25.05.2024 20:28:01 | Aramgad
Tak ještě doplním další sloku a refrén, aby i ostatní mohli hádat. Ty už víš, jak klamné může být zdání! [:xxx:] značí pouze dvojí opakování textu, jinak by se to buď muselo rozepsat nebo se před závorku píše např. 3x [:xxx:].
;-)
[:Tvoje klábosnice smutně klape jen:]
tvoje klábosnice, klábosnice
do ticha večera smutně klape jen...
R:
Klapi klap klap klapi klapi klap,
klapi klap klap klapi klapi klap,
klapi klap klap klapi smutné klapi,
večer je a smutkem oněmíš...
27.05.2024 15:22:33 | Kozoroh 1
Na jaře venku, v podvečer, když vychází první hvězdy je moc krásně, já vím...
14.04.2024 20:51:18 | Aramgad