Zklamání je děsivý
srdce při tom puká
vlasy více šedivý
a večery jsou muka.
Déšť je jako boží pláč
bouřka je jako nenávist
připadám si jako hráč
co o výhru obral hvizd.
Už není to co bývalo
srdce se zjizev zahojí
a to o čem se snívalo
jen občas v jizvě zabolí.