Anotace: Já zapomněl na smrt a čas, pro tvé tělo, ten souhrn krás, do hlubin mě stáhnul chtíč, vzplálo všechno, zbylo nic, jen ty, já a nic....
Já zapomněl
Na smrt a čas
Pro tvé tělo
Ten souhrn krás
Do hlubin mě stáhnul chtíč
Vzplálo všechno, zbylo nic
Jen ty, já a nic
Přesně tak to mělo být
Bez dravý lásky já nemohl žít
Ani odejít
Nevím, až kam se to mohlo stupňovat
Brali jsme hodně, začali halucinovat
A někdo musel
Fízly zavolat
Kvílení majáku
Pistole a zápěstí cvaknou do zámků
Byla jsi všechno, jsi má ztráta ztrát
Zkouším první kroky, pod dohledem
Zkouším mít se rád
Kvílení majáků
Pistole a krev co stéká ze tvých ňader
Ze tvých rtů
(Hanuš Šparlinek, únor 2024)