Zírám do prázdných stránek notesu
Je krásný... přivezený z výletu
Zasloužil by si napsat báseň
Která by měla švih a noblesu
Třeba o tom
K čemu slzy a slova poetů
Když se válčí
Bohužel ve světě se stále někde válčí,
jak smutné by bylo kdyby byl i bez básní...
Tak klidně piš, An ;)
Krásný večer (*)
20.04.2024 22:00:05 | Emily Říhová
I básní se dá bojovat, Anfadisko, a v některých zemích tě za ní můžou i zastřelit, to ta básnička potom teprve získá na švihu a noblese;-)
Moc pěkná, i když neveselá...
19.04.2024 18:32:16 | Žluťák