Někdy přemýšlím nad smyslem osudu
rozumem, vírou, dobrem a svědomím
jak dlouho má stopa tu zůstane, poté co nebudu
a pak cítím prázdno v hlavě, neb odpověď neumím.
Někdy přemýšlím nad stíny za sebou
věčnými, malými, temnými i těmi v sobě skrytými
zda mě cestou života s klidem provedou
nebo jsou překážkami, co osud dává mi.
Někdy přemýšlím o tom, v čem ztrácím se víc
než sám bych chtěl
že osud se stíny přátelí se ponejvíc
vždy ve chvílích, kdy jsem se v záři slunce procházel.
...osud je nestálý znouzectnost...ještě chceš od něj víc, ale podle něj už máš dost...je v tom ironie.
19.04.2024 16:33:46 | Marten