Svět je plný zázraků
když strčíš hlavu do mraků
a nohy necháš na zemi
na přátelském území.
Sny se v nebi zhmotňují
když s modlitbou doplují
pak se snáší zase zpět
kde dělají nám lepší svět.
Sbírejme je opatrně
vždyť kolem chodí taky svině
co svět klidně rozryjou
a vše co najdou zabijou.