Anotace: ....
podivné postavy, v očích lesk proměny
divnější divných jsi
co jsem kdy spatřil
oči dvou slepců, jen hledají prameny
šance je prchnout, tak...
nač bych se bratřil
vířící myšlenky, houfují v palici
podobny labutím v západu slunce
duše má usedla na trestnou lavici
tvoji tvář nepoznám...
i když jsi s puncem
od prachu na kříži pomůže Joshua
někdy jsem kličkoval, jindy šel rovně
Lásku jsi pozřela, nyní jsem z vakua
křičelas, neboj se, ...
dělej....pojď do mě
kde je však hranice, za kterou nelze jít?
ta druhá, už zdánlivě
poklidně hoří
se strachem z požáru, dál přeci nelze žít
v plamenech pekelných...
život se tvoří
.