Cizí okna do mých svítí
Když hedvábnou jemnou nití
Roztrhaná slova zašívám
Když padám divnou únavou
Při stlaní slzí pod hlavou
Cizí okna do mých civí
Zvědavostí celá žhnou
Ať se tedy podívají
... pro jednou
A nejsou to jen prázdná okna,
za nimi lidé s kamerou,
říkám jim všem stejně - Špizna...
tvářím se, že mě neserou.
Pěkná, Anfádisko:-*
26.04.2024 09:25:03 | Žluťák