Blázinec
Náš život je jízda na atrakci
s nebezpečím, že srdce vykrvácí,
pojí nás rychlost a adrenalin,
není čas cítit splín.
Splín z toho, kam se svět řítí,
že ve váze uvadá kvítí,
že někde hladoví, někde žebrají,
že lidé furt někam spěchají.
Nejsme o moc lepší než ostatní,
i láska je zkrátka tak riskantní,
ve dvou se ale líp zapomíná,
žít na úkor přírody - čí je to vina?
Přečteno 102x
Tipy 14
Poslední tipující: Ďábel sám, Marťas9, Paulín, Kan, Anfádis, IronDodo, CoT, Psavec, Fialový metal, mkinka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (5)