mostní oblouk káže řece
o porodních bolestech
výmluvný monument
nezapomněl na koryto
co jako drén propouští
zpod betonových nohou
vodu, přes humna času
ale že to byla doba splavná
Mostní oblouk má nečekanej rozptyl znalostí:-) Líbí se mi to:-)*
29.04.2024 10:45:41 | cappuccinogirl