Máš pomněnkové oči
krásné tak
že hlava se mi točí.
Když spíš,
hladit bych tě chtěl po zádech.
V tichu noci
já zatajil bych dech.
Ty oči, tak krásné jsou
modro, hloubka v nich.
Krásný den celý
to vánek štěstí na mě dých.
Tak milé, mladé oči tvé
pro tě dal bych vše co mám
hrát si, hladit, smát se zcela
to krásné prožít jistě znám.
Tvář milá věrná celá jistě
štěstí přišlo náhle k nám
ty tváříš se tak sebejistě
už chvíli tě tu věru znám.
Ty němá tváři hravost v těle
když utíkáš si za míčem
tak jistý, věrný jsi jen sám
když nevidím tě , vzpomínám.
Na tebe Arko milý
být s tebou aspoň chvíli
kamaráde štěněcí.
Můj syn se zamiloval a nakonec oženil s dívkou, která má modré oči jako studánky... Když má pejsem modré oči je to nádhera.
30.04.2024 10:30:54 | Marťas9
Dostal jsi mě. Až dokud jsem nedočetla na konec byla jsem přesvědčená, že jde o ženu
30.04.2024 08:44:11 | Marry31
ty jsi filuta, já myslela, že opěvuješ nějakou ženu:) ale moc tomu rozumím, psí oči jsou prostě.. psí oči*
29.04.2024 23:05:46 | Sonador