Anotace: ....
život je jízda křižovatkou…
na plný plyn
a napříč… zkratkou
jsem život
jen tak neposedím
miluji změnu
bez nadsázek
svůj osud, který těžko změním
miluji každou, ze svých lásek
a taky sázky
bez otázek
náhodné výhry
bez ambice
kdy částka roste jako kvásek
„Tak mám už dost?“
či…
„Mám chtít více?“
čeho je moc, toho je málo
když už mám trpět
aby to stálo…za to
a taky pro radost
občas se trestám…
samochválou
občas to prostě nastane
„Hele kámo, to je los?
... ne?
Dej mi jich ... deset.
To jen tak pro radost…
A výherní prosím!“
mrkneme na sebe
s úsměvem …
v bolu …
však raději prostřeme
si u svého stolu