Můj poslední příběh do mozaiky profilu
život si dál běží určitým směrem
je plný bláznů, ale taky úchylů
a magorů s nožem a kvérem.
Ústup do zákopů plných nadějí
kde ještě vládne selský rozum
kde muž se ženou se svádějí
a láska není jen běžný konzum.
Tak zas někdy příště v tomto kraji
plném básníků a snílků
kde ve snech je jak v pekle nebo ráji
a každý tahá tu svou pilku.