Když jsi čekatel míváš nouzi o Kč
vyhneš se reklamě pana Pokáče
Ale ty co máš velmi slušné jmění
ji sleduj denně vždyť na tom nic není
Jsem tím kdo střádá drobné do slamníku
dím - muzikant má myslet na muziku
tvrdícím že na reklamě nic není
pak přeji dvojciferné zhodnocení!