Uživáš - li při chůzi dřevěné hole
své pochůzky nahrazuješ jízdním kolem
tvé bankovní konto není zcela holé
jsi vskutku vítán - jsa neoraným polem
Jejich mladých poradců nemusíš se bát
mají pro tebe mnoho neotřelých rad
i když jsi pod penzí anebo nosíš Pampers
pravé benefity dá ti banka Partners
...to bych jim prodal draho...;-)jako reklamu, super...
01.05.2024 14:33:49 | Marten
Pokáč dle mluvčího banky měl “inkasovat” odměnu v jednotkách miliónů Kč
Jen ten kdo má balík Kč
Angažuje si Pokáče
01.05.2024 14:53:33 | kudlankaW
To jsi udělal dobře, že jsi sekl s tím divadlem... v reklamě se tolik nenadřeš:-)
01.05.2024 13:57:19 | Žluťák
Dělal jsem v reklamace v roce 2016
Žel zneužili zdarma mé nápady
Poněvadž jsem byl na obchodním oddělení a nikoli na kreativě
Byl jsem odejit po necelých 6 měsících
Ale jo brácho
Reklama by byl můj šálek
Ale klienti by za můj štiplavý a pankový styl nechtěli zaplatit zhola nic
01.05.2024 14:51:44 | kudlankaW