Anotace: ....
na stopce stojím, na rozcestí
za mnou nic není, vpředu zvěsti
nejsem si ale vůbec jist
zda otočit chci další list
ta nová stránka září bíle
láká mě v další kratochvíle
za mnou jen kaňky, celý čas
bez vesel loďka napospas
proplul jsem sice různé bouře
v zarudlých očích asi z kouře(n)
lze jenom stěží něco číst
nejasná koláž z mnoha míst
a tak to risknu, co stát se může
jen další kaňka a přízeň u žen
kaněk už bylo, tak jedna navíc
a ženy?
ty znám, už nejsem zajíc
Moc pěkná, Čendo.
02.05.2024 08:28:55 | Žluťák