Po nábřeží prošlo hned několik suit
v neoprenu na kole šlapal druid
vyhlížel jako severský válečník
vlasy na temeni pohled všetečný
většina lidí nosí tetování
nejenom mužů ale i dívek a paní
stárnu nechci rozumět všem novotám
zbývá mi ještě kaliko a prostota